Skip links
Inhoud

Wie zijn wij?

Als echte Volendammer is Johan Schilder opgegroeid met vis. Zijn vader had enkele viszaken in Amsterdam en al op jonge leeftijd heeft hij alle kneepjes van het vak geleerd. Als leidraad in het leerproces heeft 'vers' altijd de hoofdrol gespeeld. Want lekkere vis begint bij verse vis!

Visspecialist van het jaar

Op latere leeftijd is Johan gaan werken als bedrijfsleider bij visspecialilist Henny Schilder uit Amstelveen waar hij mede met het gehele team de titel “Visspecialist van het jaar” in de wacht mocht slepen. Een prestatie waar hij nog altijd bijzonder trots op is.

Uit eigen keuken

Naast de vers gebakken kibbeling en lekkerbekken komen bijna alle producten uit eigen keuken. Wat dacht u bijvoorbeeld van eigengemaakte salades en sauzen. Maar ook alle schotels worden in eigen keuken gemaakt en bereid.

Eigen viswinkel in Alkmaar

Sinds 2012 heeft Johan kans gezien om in Alkmaar zijn eigen viswinkel te beginnen met een aantal ervaren medewerkers. Als doel heeft hij gesteld de titel "Visspecialist van het jaar" ook naar Alkmaar te slepen. U bent van harte welkom om eens zelf te komen proeven waarom hij deze titel al eerder won!

Dagverse haring

Een echt lekkere verse haring klaarmaken is een vak apart. Naast de juiste keuze voor de haring komt er het nodige vakmanschap en een ijzeren discipline bij kijken om altijd de lekkerste haring klaar te maken. Onze haring is altijd vers van het mes!


Snelkoppelingen